Color Glasfilt, FORBEHANDLET, 25 meter

Populær
299,00  m/Moms
( 239,20  u/Moms )
Model/varenr.: 5701573660442
Produktbeskrivelse: Glasvæv og glasfilt er vægbeklædninger fremstillet til over-maling. Modvirker revnedannelse på lofter og vægge.
Produktanvendelse:

 

 

Anvendes som armerende beklædning til lofter og vægge af puds, beton, letklinkerbeton, gipskartonplader mv. Bunden skal være ren, tør, fast, plan og bæredygtig. Let afsmittende eller sugende bund grundes med Plastgrunder. Tidligere malede overflader afvaskes med Grundrengøring. Blanke flader matslibes. Strukturerede overflader som glasvæv, Wall-hess struktur, kridering o.l. fuldspartles til plan flade og grundes før opsætning af glasfilt eller glasvæv. Papirtapet afrenses. Opsættes i tørre rum i Color Vævklæber. Glasvæv opsættes kant til kant. Glasfilt kan med fordel opsættes med ca. 3 cm overlæg og skæres i overlappet. Behandles 1. gang med Filt- og vævfylder. Efterfølgende færdigbehandles med vægmaling i ønsket glans og kulør, normalt 2 gange.
Forbehandlet glasvæv og glasfilt overmales med vægmaling, normalt 2 gange. I lokaler med kritisk lysindfald kan det dog være nødvendigt at behandle 1. gang med Filt- og vævfylder.